Møde onsdag d. 8. november kl. 20.30

Mødet er i Fit & Sund i Faxe.

Adresse:

Hovbygade 1
4640 Faxe

Vi holder hygge møde omkring Faxe Cykelmotions fremtid i sæsonen 2018, og på hvilket niveau vi skal engagere os. Til at hjælpe os på mødet, har vi DGI’s repræsentant Frederik Blinkenberg. Sammen med DGI’s konsulent Frank Høj (ikke med til mødet), er de klar til at hjælpe os videre. Med bl.a. at blive registreret forening, – hvis vi ønsker det og muligt medlems skab af DGI.

 

Dagsorden:

 1. DGI medlems fordele.
 2. Faxe Cykelmotion reg. som forening i kommunen.
 3. Hvilke fordele er der ved medlems skab af DGI og reg. som forening i kommunen.
 4. Hvad er ide grundlaget for klubben.
 5. Hvis registret forening; hvad skal kontigent pris være. (info: DGI 15 kr. pr. år pr. medlem og website ca. kr. 200,-. – Så med 10. medlemmer vil kr. 50,- i kontigent(sponsor) om året pr. medlem, være nok til at det løber driftmæssigt rundt i 2018.)
 6. Løbskalender i 2018, hvad skal vi deltage i ?
 7. Spinning vinter.
 8. MTB vinter.
 9. Racer cykel træning forår.
 10. Niveau opdeling fordele/ulemper.
 11. Vi  beslutter hvordan klubben fortsætter:                                                                                1.Set up med DGI og registrering som forening, i sæsonen 2018.                                                                                                                                                    2.Vi fortsætter på lavere niveau, og bl.a. websitet lukkes ned.                                                                                                                                                   3.Vi lukker for alle aktiviteter. (med få deltagere til mødet, gør vi det.)
 12. Hvis punkt 1. vedtages. Hvilke muligheder er der for sponsorater og klubtrøjer.
 13. Evt.
Udgivet i Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*