Fakta

Formål: Faxe Cykelmotion har til formål at samle cykelmotionister i Faxe området, så vi sammen kan vedligeholde og forbedre konditionen. Vi opfordrer alle der har interesse for cykling og cykelsport til at slutte op om klubben. Der er plads til alle der har interesse for cykling, også begynderen der måske lige har fået en sportscykel. Nye initiativer med f.eks. start af nye hold hilses velkommen.

Udendørs cykeltræning: Cykeltræningen der er med mødested fra parkerings pladsen, Hovbygade 1 i Faxe, onsdag kl. 18.00. – Mountainbike cykles på veje og stier i vinter sæsonen. Se opslag omkring opstart tidspunkt om efteråret her på websitet. Medlemmerne har mulighed for at følge med i aktiviteter på Faxe Cykelmotions website og Facebook.

Indendørs cykeltræning: Vi har igennem vintersæsonen indendørs spinning træning. Medlemmer har mulighed for at finde sammen om tidspunkter for at træne.

Organisation: Vi er registreret som forening under Faxe kommune, og Faxe Cykelmotion bliver ledet af en bestyrelse. Vi opfordrer alle, til at respektere de retnings linjer der er sat op i forhold til klubben og besluttet på møder, se nærmere under referater/dagsorden.

Hold: På klub møde dage prøver vi at have fast lagte ruter for hver gang. – Princippet er at alle skal følges ud på cykelruten og at alle kommer hjem til startstedet ved Fit&Sund samlet.

Kontingent:  I 2023 har vi valgt at der skal betales medlems skab af Faxe Cykelmotion på kr. 200,- for hele sæsonen. Vi accepterer selvfølgelig at du prøver om det er noget for dig, – inden du bliver betaler og bliver registreret. Beløbet går bl.a. til drift af website og medlems skab af D.G.I. og kurser.

Sikkerhed: Vi vægter sikkerhed meget højt, og vi beder alle om at overholde de danske færdsels regler. De retningslinjer der er omkring sikkerhed, og det at følges ad i grupper bør overholdes, og er beskrevet her på websitet.

CVR nr: 39395169

Kontakt person: Kim Bjørn Pedersen, telefon nr. 31237989