Fakta

Formål: Faxe Cykelmotion har til formål at samle cykelmotionister i Faxe området, så vi sammen kan vedligeholde og forbedre konditionen. Vi opfordrer alle der har interesse for cykling og cykelsport til at slutte op om klubben. Der er plads til alle der har interesse for cykling, også begynderen der måske lige har fået en. Nye initiativer med f.eks. start af nye hold hilses velkommen.

Udendørs cykeltræning: Cykeltræningen der er med mødested fra parkerings pladsen, Hovbygade 1 i Faxe, på dagene onsdag kl. 18.00, og om søndagen kl. 10.00. Mountainbike cykles på veje og stier i vinter sæsonen. Se opslag omkring start tidspunkt om efteråret her på websitet. Teknisk krævende stier cykler vi ikke, men vi er velkommen til at cykle med klubben “Sibirien” i Faxe Ladeplads. Medlemmerne har mulighed for at følge med i aktiviteter på Faxe Cykelmotions website og Facebook.

Indendørs cykeltræning: Vi har igennem vintersæsonen indendørs spinning træning. Medlemmer har mulighed for at finde sammen om tidspunkter for at træne.

Organisation: Vi er en registreret forening under Faxe kommune som bliver ledet af en bestyrelse. Vi opfordrer alle til at respektere de retnings linjer der er sat op i forhold til klubben og besluttet på møder, se nærmere under referater/dagsorden.

Hold: På klub møde dage prøver vi at have fast lagte ruter for hver gang for, – princippet er, alle ud alle kommer hjem til start stedet ved Fit&Sund.

Kontingent:  I 2020 har vi valgt at der skal betales medlems skab af Faxe Cykelmotion på kr. 100,- for hele sæsonen. Vi accepterer selvfølgelig at du prøver om det er noget for dig, inden du bliver registreret. Beløbet går bl.a. til drift af website og medlems skab af D.G.I. og kurser.

Sikkerhed: Vi vægter sikkerhed meget højt, og vi beder alle om at overholde de danske færdsels regler. De retningslinjer der er omkring sikkerhed, og det at følges ad i grupper bør overholdes, og er beskrevet her på websitet.

CVR nr: 39395166

Kontakt person: Kim Bjørn Pedersen, telefon nr. 31237989